СТЕСЬНЯЮСЬ СПРОСИТЬ ПОЧЕМУ ИМЕНО ЭТИМ ПЕРИУДОМ цікавлять події, місця з 1907-1922рр, цікавить все від історій\байок, шинелей в бабок на горищі і до "місцин для відпочинку"
не соромся, я добріший ніж мій аватар
.
Чому!?... а чому людям подобається копати чернях, 2св.війну або чермет? чому пан Толочко небаче нічого крім КР? (тут відповідь проста .at.) чому діти постійно чогось вимагають?
хер його знає, правда?
подобається тому що:
1. УНР, рос-пол війна, "громадянська війна", селянські повстання, отамани (Юрко Зелений, мій прадід ті інші) це більша рідкість ніж ті ж денарії, шматки срібла (див. тему "Кладуха"), 2 св.в. незнаю як тобі пояснити, але це мені подобається. кожній гільзі радуюсь.
2. цим мало хто займається, пише і т.д.. тому що "неперспективно" з їх точки зору (нагрітися нема на чому).
3. "попсу" органічно не переварюю, тобто некопаю там і те що копають інші, Артвіст знає якими "нетипічними" методами я працюю .сk.. хоча, він також любить виганятись на землі.
4. +в мене вже проходить "железная балЄзнь" шукаю щось свіже та малодоступне\цікаве для широкого кола.
Тиждень тому віддав свою колекцію одному чоловікові для декору, задовбала дружина з мозгоклюйством та й мала тягає всякі речі а це часом гостей дивує)